Fit & Furious Forløbet 2.0

Er du klar på at gøre 2024 til det år hvor du kom i dit livs bedste form? Så har du altså lige nu muligheden for at få et forspring for ikke blot dine egne nytårsforsæt, men også retsen af danmark ved at tilmelde dig mit nyt Fit & Furious Forløb 2.0 forløb hvor der er nogle helt eksklusive ekstra bonusser med for dem som tilmelder sig!

Kom i gang nu!

 Fit & Furious  •  Fit & Furious  •  Fit & Furious  •  Fit & Furious  •  Fit & Furious  •  Fit & Furious  •  Fit & Furious  •  Fit & Furious  •  Fit & Furious  •  Fit & Furious  •  Fit & Furious  • 

Succeshistorier

Vanvittige resultater er ikke et spørgsmål om held, men er garanteret – når man lægger den rette plan og følger den. Netop det er tilfældet for de unge gutter nedenfor, som har været på et forløb hos mig. Skab det 2024 som du drømmer om, og bliv en del af succeshistorierne, før du ved af det! 

Macapili Straps (GRATIS)

Jeg kan nu endelig løfte sløret for noget, jeg har arbejdet på i lang tid – nemlig mine helt nye straps. Jeg har de seneste måneder lagt tid i at udvikle nogle straps som skulle være ultra slidstærke, men samtidig sidde fantastisk på hånden og give et godt greb uden at de gnaver – og det har jeg altså nu formået!

 

Når du tilmelder dig mit nye ‘Fit & Furious 2.0’ forløb, får du dem helt gratis tilsendt til din adresse. (Værdi 300 kr)

Er Du Klar Til 2024?

Nå Din Drømme Form

Er målet at få sixpack til sommeren 2024? Måske drømmer du om at opbygge mere muskelmasse? Uanset hvilket mål du har, kan jeg hjælpe dig med mit nye Fit & Furious 2.0 forløb, så du opnår de resultater, du ønsker!

Mere Energi I Hverdagen

Med mit nye Fit & Furious 2.0 forløb skaber vi sammen rammerne og den struktur, der skal til, for at du hver morgen vågner frisk, udhvilet og klar til dagen. Med forøget energi får du bedre træning og et bedre humør!

Vilde Bonusser

Hvis du tilmelder dig mit nye Fit & Furious 2.0 forløb, vil du modtage nogle helt vilde ekstra bonusser. Du får blandt andet et FitKit fra FitnessNord til 500 kr, hele december gratis, og du sparer oprettelsesgebyret!

Min mission i livet er at kunne hjælpe andre, skabe glæde, motivere og sørge for at du kommer i mål med dine drømme.

Ny og spændene måde at køre coaching på!

Forestil dig at træne og holde sig til en kostplan ikke nødvendigvis skal være kedeligt! Takket være min app kommer du til at have det hele under kontrol.

Du vil have mulighed for at tilgå både træning og madplanerne samt en personlig tracker, uanset hvornår det skulle være. Du kan også række ud til mig lige når du har lyst for at få lidt ekstra motivation, eller for at stille nogle spørgsmål.

Ny og spændene måde at køre coaching på!

Forstil dig at træne og holde sig til en kostplan ikke nødvændigvis skal være kedeligt! Takket være min app kommer du til at have det hele under kontrol.

Du vil have mulighed for at tilgå både træning og madplanerne samt en personlig tracker, uanset hvornår det skulle være. Du kan også række ud til mig lige når du har lyst for at få lidt ekstra motivation, eller for at stille nogle spørgsmål