Velkommen til
Gains for Gamere

Ny og spændene måde at køre coaching på!

Forstil dig at træne og holde sig til en kostplan ikke nødvændigvis skal være kedeligt! Takket være min app kommer du til at have det hele under kontrol.

Du vil have mulighed for at tilgå både træning og madplanerne samt en personlig tracker, uanset hvornår det skulle være. Du kan også række ud til mig lige når du har lyst for at få lidt ekstra motivation, eller for at stille nogle spørgsmål.

Ny og spændene måde at køre coaching på!

Forstil dig at træne og holde sig til en kostplan ikke nødvændigvis skal være kedeligt! Takket være min app kommer du til at have det hele under kontrol.

Du vil have mulighed for at tilgå både træning og madplanerne samt en personlig tracker, uanset hvornår det skulle være. Du kan også række ud til mig lige når du har lyst for at få lidt ekstra motivation, eller for at stille nogle spørgsmål

Succes historier

Mine klienters liv ændrer sig når de er i et forløb ved mig. Jeg hjælper mine klienter med at få det rette mindset, så de 100% kan stå på egne ben efter et forløb ved mig. Det er hele min mission. Sammen med mine klienter lægger jeg den bedste plan for dem, laver de rette målsætninger og sammen går vi igennem et forløb sammen! Mine klienter står på intet tidspunkt alene!
 

Jeg ved at hvis man går all in. Så kan man opnå alt hvad man sætter sig for!

Læs hvad mine klienter siger om deres forløb

Macapili

fitness

Kom i gang nu!

rene Macapili

Jeg er startet som Online Coach & personlig træner for at kunne hjælpe andre som stod i samme båd som mig for et par år siden.

Jeg har uddannelse som personlig træner og kostvejleder. Herudover har jeg 8 års erfaring, hvor jeg selv har trænet og opbygget en stor værktøjskasse med redskaber, som jeg kan benytte til at hjælpe dig bedst muligt. Jeg er startet som coach i dag fordi jeg selv ville ønske for 5 år siden, at jeg havde en der kunne hjælpe mig. Da jeg startede med at træne lavede jeg en masse fejl, som jeg ville ønske, at jeg ikke havde lavet.

Jeg vil gøre alt for at du får den bedst start og får en masse redskaber og viden, som du kan benytte, så du ikke laver de samme fejl som jeg. Kommer du under vingerne hos mig, så vil jeg sørge for at du får alle mine redskaber og værktøjer.
 

Jeg gør det fordi jeg vil ønske jeg selv havde den hjælp da jeg startede med at træne, så jeg ikke lavede de samme fejl. Så jeg gør det for dem der vælger mig får den bedste start de kunne få og får et godt redskab / værktøj med som de kan tage med efter de har været under vingerne hos mig.

Jeg er kvalificeret for det, fordi jeg har en masse årserfaring inden for at få bygget muskellmass op, tabe fedt, få en sixpack og har nu uddannelsen snart inden for det.

At kunne hjælpe folk med deres målsætninger!