Klienter

Jeg ved at hvis man går all in. Så kan man opnå alt hvad man sætter sig for!

Rene Macapili

🌟Min egen rejse🌟

⏰ Jeg har ikke altid set ud, som jeg gør i dag. Inden jeg startede med at træne, var jeg en meget tynd dreng på 46 kg. Billedet til venstre afspejler en usikker 14-årig dreng. Billedet til højre afspejler en selvsikker 24-årig dreng på 83 kg.

🙏 Det første år, havde jeg ingen ide om, hvordan man trænede eller spiste optimalt. Jeg havde ingen coach at læne mig opad, derfor er min transformation udviklet gennem egne erfaringer. Men en ting jeg ville have ønsket var, at jeg havde en coach som kunne have sparret mig det år for få mest mulige bedst resultater!

💪🏽 8 års erfaring indenfor træning og uddannet personlig træner, er det jeg har med i bagagen! Jeg har selv været igennem fantastisk rejse! De værktøjer jeg IKKE havde da jeg startede, men ville ønske jeg havde. Dem vil jeg uddele til dig!

Kasper Jørgensen

Er mega glad for mit forløb indtil videre og er endnu ikke slut. Har lært super meget omkring træning, makroer og andre finurlige ting omkring træningen i løbet af mine nu 4 måneder i forløb. Her får man ikke bare en kost og træningsplan. Man får også en fantastisk ven som man altid kan skrive til, uanset om det handler om en dårlig eller god træning eller problemer med damen så tager Rene sig tid til at hjælpe en med nogle øvelser til at gøre ens træning bedre, eller en opmuntrende snak omkring at der er op og nedture i livet.

Så føler virkelig man får et helt unik og personligt forløb her, i forhold til hvad jeg har hørt man får hos andre personlige trænere.

Kan klart anbefale Rene, eftersom han selv har været igennem mange af de stadier man går igennem og lavet fejlene og ved hvad man skal gøre anderledes for at se resultater. Rene er ikke en træner der siger du skal gøre dit og dat, der er plads til dig og din hverdag. Og så sørger Rene altid for at forklare hvorfor man gør det som man gør, hvis man stiller et spørgsmål. Så du også kan forstå og lære til når man engang er færdig med sit forløb og skal ud på egne ben uden træner.”

Mads Sarkov

“Bedste coach!

Nu har jeg været hos rene i ca 11 uger og er på et vægt tabs forløb på 6 måneder. Jeg har tabt 11,8 kg så lidt over et kilo om ugen og plus jeg har taget en masse muskel masse på! Og jeg spiser lækker med så som protein pandekager til morgen mad og pita brød med kylling og pesto til frokost, og aftensmad har jeg F.eks burger med bacon og ost?! Det er nemt at holde kostplanen hos rene fordi du får almindelig mad bare i de retter mængder! Så han gør et pisse godt arbejde og knokler rigtig hård så du får det så nemt så muligt! Min bedste investering!”

Andreas Mørk Juhl

Bedste coach på markedet 💪

Jeg startede ud med en forløb på 3 måneder, tiden flyver afsted og har allerede forlænget med 1 måned mere.

Rene er en fantastisk coach, der uanset dine problemer hjælper dig igennem det sammen.

Om det skulle ændringer til kostplanen eller hjælp til din træning.

Rene har givet mig utrolig værktøjer til fremtiden og været et kæmpe boost til selvtilliden.

Beste investering jeg nogensinde har gjort mig.”

Magnus Emil Johansen

Alt i alt en fantastisk coach❤️

Rene er uden tvivl en af de bedste coaches du kan vælge i Danmark!! Han er nærværende, tilstede og han elsker at se en udvikle sig fra uge til uge.. han er med dig lige meget om der er modgang eller medgang.

 

Derfor 5 stjerner og jeg vil til hver en tid anbefale ham til andre!

Mikkel Bødtker Nielsen

Kæmpe champ af en coach🔥

Nu er jeg igang med min 5. Uge ud af mit 6 måneders forløb som består af både vægttab og derefter leangain, og har allerede gennemgået en stor udvikling med en god slat kilo tabt og samtidig opbygget en masse muskler på trods af at jeg får hele 2800 kalorier dagligt med ekstremt lækker mad på kostplanen🔥💪🏼

 

Så alt i alt er Rene som coach en mega motiverende coach som altid er klar til at svare på ens spørgsmål og samtidig generelt nem at snakke med🔥

Nicolai Arbjerg Christensen

Det bedste forløb man kan tænke sig

Det bedste forløb man kan tænke sig! Hvis folk vil have resultater hurtigst mulig, så er det ved Rene!!

Selvom man tager i byen i weekenderne og har en fest, så får han stadig resultaterne frem, jeg er 100% tilfreds ved det her forløb og vil anbefale alle dem som søger en coach, at melde sig ind ved Rene!!💪🏾

Oliver Frederiksen

Kæmpe chef og virkelig godt coach!

Hvis du skal have en god coach, så kontakt Rene. Han har skabt nogle vanvittige resultater hos sine klienter på kort tid. Jeg har mærket det på egen krop. Er blevet markant mere markeret på blot 6 uger og kun hjemmetræning. Rene skræddersyet alt til dine behov og det er så vanvittig vigtigt. Han laver om i dine træningsplaner og kostplaner løbene hen ad vejen, så det ikke bliver alt for kedeligt. Jeg er utrolig tilfreds med vores samarbejde og han gør et vanvittigt stykke arbejde

Magnus Bagger

Fantastisk forløb!

Det har været er super forløb mellem mig og Rene. Jeg startede et forløb hos han fordi vi havde meget tilfælles og jeg havde fulgt ham lige siden starten på hans YouTube kanal. Det er nogle fantastiske retter han tilbyder en og skifter gerne ud hvis der er nogle man ikke bryder sig om. Træningsprogram fungere også godt da man kan se videoer på det osv. kan 100% anbefales herfra”

Sebastian

Fantastisk coach!

Jeg har nu været i forløb hos Rene i 14 uger og har ikke andet end godt at sige om forløbet. Han er super hurtig til at tilpasse kostplan og træningsprogram, lytter til dine spørgsmål og laver ofte videosvar til dine beskeder, hvilket er et stort plus, da ting kan være nemmere at forstå og man ved at det er Rene man skriver/snakker med! Vil helt klar anbefale et forløb hos Rene, hvis vil gøre noget godt for din krop og dig selv.

Simon Kjær Pedersen

Fantastisk coach!!

Jeg kontaktede Rene, da jeg ikke var tilfreds mit mit eget spejlbillede. Og må bare sige han er en der virkelig gav mig motivationen og viden inden for kost og træning, til at ændre på det spejlbillede.

Det er en hel fantastik rejse med Rene også hård, men det er det hele værd🤩💪🏻

#teammscapilifitness🏋️‍♂️

Emil Foldberg Børgesen

Jeg synes det er for vildt jeg kunne opnå disse resultater imens jeg gik på efterskole! Rene hjalp mig rigtig meget med kosten via t-tallerken og y-tallerken. Jeg trænede 4 gange om ugen og synes det er for sindssygt at jeg vejer 68kg stadigvæk, men ser helt anderledes ud! Fik mange kommentar på efterskolen fra andre at de kunne se forskel på min krop og jeg virkede gladere for mig selv! 

Teamwork makes the dream work