MACAPILI

Sommer
gainz

til dig der vil bygge muskelmasse og stå knivskarpt med sixpack til sommer!

Kom i gang nu!

Hvad kan du opnå inden sommer?

Mine klienters liv ændrer sig når de er i et forløb ved mig. Jeg hjælper mine klienter med at få det rette mindset, så de 100% kan stå på egne ben efter et forløb ved mig. Det er hele min mission. Sammen med mine klienter lægger jeg den bedste plan for dem, laver de rette målsætninger og sammen går vi igennem et forløb sammen! Mine klienter står på intet tidspunkt alene!
 

Se mine klienters GAINZ på kun 16 uger!

Forløbet er til dig der...

Ønsker at denne sommer bliver markant anderledes fra alle de andre… nemlig en sommer, hvor du for alvor føler dig stærk, og endelig kan være tilfreds med dit spejlbillede – så du hopper i badebukserne uden tøven!

ingen kedelige kost- eller træningsplaner

Takket være min app kommer du til at have det hele under kontrol. Du vil have mulighed for at tilgå både træning og madplanerne samt en personlig tracker, uanset hvornår det skulle være. 

Du kan også række ud til mig lige når du har lyst for at få lidt ekstra motivation, eller for at stille nogle spørgsmål.

Det vigtigste er, at planerne passer ind i dit liv. Derfor skræddersyr jeg DIN plan til dine mål og DIN hverdag, og tilpasser undervejs med nye retter, øvelser m.m.

Ingen kedelige kost- eller træningsplaner

Takket være min app kommer du til at have det hele under kontrol. Du vil have mulighed for at tilgå både træning og madplanerne samt en personlig tracker, uanset hvornår det skulle være. 

Du kan også række ud til mig lige når du har lyst for at få lidt ekstra motivation, eller for at stille nogle spørgsmål.

Det vigtigste er, at planerne passer ind i dit liv. Derfor skræddersyr jeg DIN plan til dine mål og DIN hverdag, og tilpasser undervejs med nye retter, øvelser m.m.